menu search
brightness_auto
more_vert
thumb_up_off_alt 3 beğenilme thumb_down_off_alt 0 beğenilmeme

4 Cevap

more_vert
Bi gun butun ilgiyi uzerime cekmek için okulda komaya gırmıs numarası yaptım butun okul bahcede beni izliyodu hocalar gogsumu falan ovuyodu (ilkokul) o gun anlamıstım oyuncu olabılıcegımı tabi okula ambulans cagırdıklarında ambulansa bınmeyip komadan cıktıgımı soylemıstım korkmustum napıyım ambulanstan degıl ambulansa bınınce doktorlar komaya gırmedıgımı anlar hocalara soyler dıye
thumb_up_off_alt 3 beğenilme thumb_down_off_alt 0 beğenilmeme
more_vert
Kahkaha atarak okudum
more_vert
Malız işte amk ne gerek var dusuncede su hem oyuncu olabılırmıyım onu denemek hemde okulda sevdıgım kız cok calıskandı bazen sınıftan hıc cıkmıyodu hemde onu sınıftan cıkartıp gorebılmek ama cıkarttım aga Yalan yok
more_vert
Bir öğretmenimiz vardı, adı Ejder'di. Lakabı değil, adı. Herkesin çok çekindiği bir hocaydı. Çünkü hem kendisi çok iri yarıydı, hem de Kel Haydar adında kocaman bir sopası vardı. Çektiği sıra dayaklarıyla ünlüydü. Sınıf öğretmenimiz de beni zorla sınıf başkanı yapmıştı. Öyle oy ile seçim falan yoktu, monarşiyle yönetiliyorduk biz. (bkz. swh) Bir gün, derse geç geldi. O sırada da tüm sınıf coşmuş, ben de bir yerden sonra kimseye laf dinletemeyip en arka sıraya oturmuşum kulaklarımı kapatıyorum. Sinir küpüyüm ama, nasıl bana sorulmadan başkan seçilirim, bu sınıfın hakkından öğretmenler bile zor geliyor diye içimden yardırıyorum. Sonra öğretmen geldi, sınıfın halini görünce kızdı. Sizi sıra dayağına çekeceğim, sana da iki kez vuracağım, başkan olduğun halde sınıfı susturamadın diye dedi. Ben iyice sinir oldum. O ara nöbetçi öğrenci hocayı çağırdı. Sınıftan çıkmasını fırsat bilip Kel Haydar'ı aldım elime, masaya vura vura kırdım. Parçalarını da gittim çöpe attım. O gürültülü sınıf bir anda sus pus oldu, herkes şokta. Hoca seni mahvedecek der gibi bakıyorlar. Kel Haydar tabi, okulun ünü, hocanın kıymetlisi. Sonra yerime oturdum, herkes hala sus pus. Hoca geldi. Yavrucuğunu çöpte görünce bir yüzü attı. Bize döndü, kim yaptı bunu dedi. Çok şaşırdım ama kimse beni hocanın önüne atmadı. Sonra kabak yine tüm sınıfın başına patlar falan diye vicdan yapıp kendimi harcadım. Hoca yanıma gel dedi, gittim ama tuhaf bir şekilde hiç korkmuyorum, aksine çok sinirliyim hala. (bkz. yürek yemek) Neden yaptın dedi, ben de isteyerek sınıf başkanı olmadığımı, dakikalarca susturmaya çalıştığım halde inatla gürültü çıkaranların olduğunu, sıra dayağının haksızlık olduğunu düşündüğümü falan söyledim soğukkanlı bir şekilde. Herkes hoca ne yapacak diye bekliyor, ben de bu kısımda biraz tırsmaya başladım ama başımı falan da dik tutuyorum. Yaptığımın arkasındayım. Hoca bana sarıldı, geç yerine dedi. Ben şok. O gün Kel Haydar'ı kıran öğrenci olarak okul tarihine geçmiştim. Namım yürümüştü. (bkz. swh)
thumb_up_off_alt 3 beğenilme thumb_down_off_alt 0 beğenilmeme
more_vert
Bir top çeker olarak az çekmedim. Tüm ilkokul anılarım yüzüme top yemekle alakalı. Bi tek hoşlandığım çocuktan yediğim çok afilliydi yalnız:)
thumb_up_off_alt 1 beğenilme thumb_down_off_alt 0 beğenilmeme
more_vert
sürekli izlediğim dizilerden etkilenip orada kullanılan argo kelimeleri sınıfa taşırdım.
en sonunda hoca beni dersten atıp, elebaşı olduğumu ve artık bana tahammül edemediğini çünkü mikrop gibi davrandığımı söylemişti.
ben de ''elebaşı mı, ne garip kelimeymiş ya'' diye düşünüyordum o sırada
hala biri elebaşı dediğinde gözümün önüne sınıftan atılışım ve kapının önündeki montların arasında dikilişim gelir.
thumb_up_off_alt 1 beğenilme thumb_down_off_alt 0 beğenilmeme

Bunlara da göz atabilirsin

thumb_up_off_alt 0 beğenilme thumb_down_off_alt 0 beğenilmeme
1 cevap
thumb_up_off_alt 10 beğenilme thumb_down_off_alt 2 beğenilmeme
4 cevap
...