menu search
brightness_auto
more_vert
Meteorolojinin bir kaç gündür uyarıda bulunduğu konuydu. Akdeniz bölgesinin kıyı kesimlerinde şuan gerçekleşmekte. Oldukça ürkütücü olduğunu söylememe gerek yoktur diye düşünüyorum. Üstüne elektirik gidince daha bir ürkütücü oldu sanki. Havada uçuşan kocaman nesneler görmeye alışkın değilmişim.

Ama bunun bir yandan hayır olduğunu düşünüyorum. Çünkü eğer sokağa çıkma yasağı olmasaydı bayram için sokağa dökülmüş insanlar adına bir facia olabilirdi. Akdeniz bölgesi umarım evdesinizdir :/
thumb_up_off_alt 1 beğenilme thumb_down_off_alt 0 beğenilmeme

1 cevap

more_vert
Arkadaşım aslında sen daha çok haber yazmışsın ama ben başlığı ilk gördüğüm zaman Yeni Türkü'nün Fırtına şarkısı gelmişti. Bu arada umarım seracıların durumu iyidir. Böyle havalarda en çok mağdur olanlar onlar oluyorlar.
thumb_up_off_alt 1 beğenilme thumb_down_off_alt 0 beğenilmeme
more_vert
Çiftçi candır...

İlgili bir başlık bulunamadı

...