menu search
brightness_auto
more_vert
Engel diye bir şey var mıdır yoksa bahane ile eş değer midir?
thumb_up_off_alt 1 beğenilme thumb_down_off_alt 0 beğenilmeme

2 Cevap

more_vert
Bana göre engel insanın beyninde , bütün duvarları biz kendimiz örüyoruz sonra da kendi ördüğümüz duvarın karşısına geçip ben bu duvarı asamam ya diyoruz ve sonuç olarak aslında bir bakıma bahane ile eş deger sayılabilir . Tabuları yıkmak gerek ama önce kafalardaki engelleri kaldırmak lazım bahanelere sığınmadan .
thumb_up_off_alt 1 beğenilme thumb_down_off_alt 0 beğenilmeme
more_vert
Hedef olarak addedilen yolda engel teşkil edecek çok fazla durumla karşılaşılabilir. Önemli olan engellerin aşılması için çözüm üretmek en azından bunun için çabalamakdır. İnsan bu şekilde kendini tamamlar, güçlenir.
Esas aşılamayacak yada aşılması zor olan insanın zihninde oluşturduklarıdır. Başaramayacağına odaklanmak, maddiyata odaklanmak, çevrenin yorumuna odaklanmak, eğitim durumuna odaklanmak asıl engel olan unsurlardır.
thumb_up_off_alt 0 beğenilme thumb_down_off_alt 0 beğenilmeme

İlgili bir başlık bulunamadı

...